Фирма Хидера ЕООД

Професионалисти в термографската диагностика на сгради и технически съоръжения

За фирмата
Хидера ЕООД е създадена 2010г. и притежава регистрация по ЗДДС като основната ни дейност е обследване с инфрачервена камера в три основни направления - електрически, механични и сградни инспекции. Притежаваме международен сертификат за професионална квалификация по безразрушителни методи за контрол ниво 2 по стандарти БДС EN ISO 9712 и БДС EN ISO 4179.

От 2020г фирмата се разширява и извърша услуги по откриване на течове и под земята с акустична апаратура, откриване на течове от плоски покриви чрез високоволтов генератор и покривен скенер Tramex, видеодиагностика на канализационни тръби и отпушване на канали.

Извършваме услугите с наш автомобил на територията на град Пловдив, без включване на допълнителна такса за гориво.
За населените места като Асеновград, Пазарджик, Карлово, Първомай, Чирпан, Стара Загора се начислява допълнителна такса за гориво.

camara-termografica-flir-t440-con-lente-25-front

Как да изберете фирма за термографска диагностика

Препоръки за избор на фирма за термографско обследване

Професионалните термокамери FLIR са от серия Т, те се характеризират, че се държат с две ръце имат висока термочувствителност от 0.02 градуса, широк обектив за улавянето на минимални източници на инфрачервено излъчване(топлина), възможност за ръчна настройка по време на обследването, лазерна показалка за посочване на точното място на проблемните зони,създаване на видео, едновременно създаване и запаметяване на дигитално и инфрачервено изображение, палитри в реално време и множествени аларми за сигнализиране на проблеми зони.

Всички останали термокамери които са с една дръжка са предназначени основно за електрически съоръжения тъй като там температурните разлики са доста големи и могат да се уловят дори и с не толкова чувствителна камера, а не за откриване на течове, за което водопроводчиците предимно ги използват.

Имате повече въпроси? Моля свържете се с нас на телефон 0890431344 или чрез формата за контакти

За връзка с нас

Моля въведете Вашето име.
Моля въведете тема.
Моля въведете съобщение.

Обадете се за безплатна консултация

Оставете вашите грижи на нас

Адрес

гр. Пловдив  (без постоянен адрес поради спецификата на работа, обследвания се правят след предварителна уговорка на посочения от клиента адрес)

E-mail

office@hidera.net

Телефон

Работно време

10:00 до 17:00 часа

Неделя - Почивен ден