За нас

Професионалисти в термографската диагностика на сгради и технически съоръжения

camara-termografica-flir-t440-con-lente-25-front

За фирмата

Хидера ЕООД е създадена 2010г. и притежава регистрация по ЗДДС като основната ни дейност е обследване с инфрачервена камера в три основни направления - електрически, механични и сградни инспекции. Притежаваме международен сертификат за професионална квалификация по безразрушителни методи за контрол ниво 2 по стандарти БДС EN ISO 9712 и БДС EN ISO 4179.

Извършваме термографски обследвания с наш автомобил на територията на град Пловдив, без включване на допълнителна такса за гориво, а на територията на Област Пловдив или страната при калкулиране разходите за гориво.

Как да изберете фирма за термографска диагностика

Препоръки за избор на фирма за термографско обследване

Професионалните термокамери FLIR са от серия Т, те се характеризират, че се държат с две ръце имат висока термочувствителност от 0.02 градуса, широк обектив за улавянето на минимални източници на инфрачервено излъчване(топлина), възможност за ръчна настройка по време на обследването, лазерна показалка за посочване на точното място на проблемните зони,създаване на видео, едновременно създаване и запаметяване на дигитално и инфрачервено изображение, палитри в реално време и множествени аларми за сигнализиране на проблеми зони.

Всички останали термокамери които са с една дръжка са предназначени основно за електрически съоръжения тъй като там температурните разлики са доста големи и могат да се уловят дори и с не толкова чувствителна камера, а не за откриване на течове, за което водопроводчиците предимно ги използват.

Имате повече въпроси? Моля свържете се с нас на телефон 0890431344 или чрез формата за контакти

Адрес

гр. Пловдив  (без постоянен адрес поради спецификата на работа, обледвания се правят след предварителна уговорка на посочения от клиента адрес)

E-mail

hidera@abv.bg

Телефон

Работно време

Всеки ден от 10:00 до 21:00 часа

За връзка с нас

Моля въведете Вашето име.
Моля въведете тема.
Моля въведете съобщение.